Web Analytics

Cum sa instalezi Windows 11 pe PC sau Laptop

Cum sa instalezi Windows 11 pe PC sau Laptop

Este dificil sa instalezi Windows 11 pe PC sau Laptop?

Instalarea Windows 11 pe un PC sau un laptop poate varia în dificultate în funcție de nivelul tău de cunoștințe tehnice și de complexitatea sistemului tău. Pentru utilizatorii cu experiență în instalarea sistemelor de operare și în lucrul cu BIOS/UEFI, procesul poate fi relativ simplu. Cu toate acestea, pentru utilizatorii mai puțin tehnici, poate fi necesară o atenție suplimentară și poate apărea o curba de învățare.

Pentru a instala Windows 11, urmează acești pași:

  1. Verifică cerințele de sistem: Asigură-te că computerul tău îndeplinește cerințele minime de sistem pentru Windows 11. Acest lucru include un procesor compatibil, minim 4 GB de RAM, 64 GB spațiu de stocare, placă grafică compatibilă cu DirectX 12 și suport UEFI și TPM 2.0.
  2. Descarcă imaginea ISO a Windows 11: Accesează site-ul oficial Microsoft sau alte surse de încredere pentru a descărca imaginea ISO a Windows 11. Asigură-te că alegi varianta corectă, în funcție de arhitectura (x86 sau x64) a calculatorului tău.
  3. Creează un suport de instalare: După ce ai descărcat imaginea ISO, poți crea un suport de instalare, cum ar fi un USB bootabil. Există diferite metode pentru a face acest lucru. Un instrument recomandat de Microsoft este Media Creation Tool sau asistentul de creare a mediilor USB/DVD Windows. Poți găsi acest instrument pe site-ul oficial Microsoft.
  4. Conectează suportul de instalare: După ce ai creat suportul de instalare, conectează-l la computerul tău.
  5. Pornirea de pe suportul de instalare: Repornește computerul și intră în BIOS/UEFI pentru a seta opțiunea de bootare să pornească de pe suportul de instalare. Metoda pentru a accesa BIOS/UEFI poate varia în funcție de producătorul computerului tău. De obicei, trebuie să apeși o tastă specifică (cum ar fi F2, F12 sau Del) în timpul pornirii computerului pentru a accesa BIOS/UEFI.
  6. Instalarea Windows 11: Odată ce computerul pornește de pe suportul de instalare, urmează instrucțiunile de instalare afișate pe ecran. Vei fi ghidat printr-un proces pas cu pas pentru a instala Windows 11 pe computerul tău. Asigură-te că selectezi corect opțiunile de limbă, regiune și setările dorite în timpul instalării.
  7. Activarea Windows 11: După finalizarea instalării, vei trebui să activezi Windows 11. Dacă ai o licență pentru Windows 11, poți introduce cheia de produs pentru a activa sistemul de operare. Dacă upgradezi de la Windows 10 și aveai deja o licență activată, Windows 11 ar trebui să se activeze automat.

Acești pași îți oferă o idee generală despre cum poți instala Windows 11. Asigură-te să faci o copie de siguranță a datelor importante înainte de a începe procesul de instalare.

Citeste si...

Produse Software

-75%
Prețul inițial a fost: 399,00 lei.Prețul curent este: 99,99 lei. TVA inclus
-25%
Prețul inițial a fost: 200,00 lei.Prețul curent este: 149,99 lei. TVA inclus
-57%
Prețul inițial a fost: 139,90 lei.Prețul curent este: 59,99 lei. TVA inclus
-87%

Sisteme de operare

Microsoft Windows 10 Pro Key

Prețul inițial a fost: 299,99 lei.Prețul curent este: 39,99 lei. TVA inclus
Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.