Termeni și condiții

SoftKeys – este denumirea comercială a S.C. HEXPRO MEDIA S.R.L cu sediul social în Str. Rulmentului, Nr.9, Bl.50A, Sc.Ap, Ap.5, având număr de ordine în Registrul Comerțului J33/1244/2018, cod fiscal: RO39741859.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza magazinul nostru online digital de licențe software. Acești termeni și condiții guvernează utilizarea dvs. a site-ului și achiziționarea licențelor software de la noi. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să fiți legat de acești termeni și condiții în totalitate.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Licențe software:

a. Magazinul nostru online, denumit în continuare „SoftKeys.ro”, oferă licențe software legale și autentice pentru diferite produse, inclusiv sisteme de operare, pachete Office, programe antivirus și alte aplicații software.
b. Licențele software vândute de SoftKeys.ro sunt destinate exclusiv utilizării legale, conform termenilor și condițiilor stabilite de producătorul licenței.
c. Clientul este responsabil de respectarea termenilor și condițiilor licenței software în momentul utilizării produsului achiziționat de la SoftKeys.ro.

Achiziționarea de licențe software:

a. Pentru a achiziționa o licență software de la SoftKeys.ro, trebuie să completați procesul de comandă prin furnizarea informațiilor de contact corecte și plasarea plății.
b. Toate prețurile afișate pe site-ul nostru sunt exprimate în valută locală (LEI) și includ TVA-ul aplicabil.
c. După finalizarea plății, veți primi confirmarea comenzii prin e-mail și licența digitală va fi livrată pe adresa de e-mail furnizată de dvs.

Livrarea licențelor digitale:

a. Licențele digitale vor fi livrate pe adresa de e-mail specificată în momentul plasării comenzii, în cel mai scurt timp posibil.
b. Este responsabilitatea clientului să furnizeze o adresă de e-mail validă și corectă pentru primirea licenței digitale.

Vezi pagina: politica de livrare a produselor

Drepturile de autor și proprietatea intelectuală:

a. Toate drepturile de autor și proprietatea intelectuală asupra licențelor software și conținutului site-ului SoftKeys.ro sunt deținute de producătorii și titularii de drept.
b. Utilizarea, copierea sau distribuirea neautorizată a licențelor software și conținutului site-ului este strict interzisă.

Retur și rambursare:

a. Licențele software achiziționate de la SoftKeys.ro nu pot fi returnate sau rambursate, deoarece acestea sunt produse digitale care sunt livrate imediat și nu pot fi recuperate.

Vezi pagina: Politica de rambursare

Limitarea responsabilității:

a. SoftKeys.ro nu este responsabil pentru nicio daună directă, indirectă, incidentă, specială sau consecutivă rezultată din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a licențelor software achiziționate.
b. SoftKeys.ro nu oferă nicio garanție în ceea ce privește performanța sau compatibilitatea licențelor software cu sistemul dvs. sau alte produse software.

Modificări și actualizări:

a. SoftKeys.ro își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Contact:

a. Pentru orice întrebări, nelămuriri sau solicitări, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de contact sau direct prin e-mail la info@softkeys.ro.

Prin utilizarea site-ului SoftKeys.ro și achiziționarea de licențe software, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni și condiții.