Politica de returnare a banilor

La SoftKeys.ro, ne dorim să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături online plăcută și satisfăcătoare. În ciuda eforturilor noastre de a livra produse de înaltă calitate și licențe software autentice prin e-mail, înțelegem că există situații în care un client poate dori să returneze sau să primească un rambursare pentru o achiziție.

Prin urmare, am dezvoltat o politică de returnare a banilor care să ofere soluții rezonabile și echitabile pentru astfel de cazuri. Vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de returnare a banilor de mai jos:

Eligibilitate pentru returnare a banilor:

 • Returnarea banilor este valabilă numai pentru achizițiile de licențe software care necesită livrare prin e-mail.
 • Licențele software nu trebuie să fi fost activate sau utilizate înainte de solicitarea de returnare.
 • Solicitările de returnare trebuie să fie efectuate în termen de 10 zile calendaristice de la data achiziției inițiale.

Procedura de returnare a banilor:

 • Pentru a solicita o returnare a banilor, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau prin intermediul formularului nostru de contact disponibil pe site-ul nostru.
 • Asigurați-vă că furnizați informațiile necesare pentru a identifica achiziția dvs., cum ar fi numărul comenzii, numele de utilizator sau adresa de e-mail asociată achiziției.
 • Vă rugăm să explicați în detaliu motivul returnării și să furnizați orice informații suplimentare relevante pentru a procesa solicitarea dvs. în mod eficient.

Politica de rambursare:

 • Dacă solicitarea de returnare a banilor îndeplinește criteriile noastre de eligibilitate și este aprobată, vom iniția procesul de rambursare în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea solicitării dvs.
 • De obicei, rambursarea se va efectua folosind aceeași metodă de plată folosită la achiziție.
 • Vă rugăm să rețineți că nu vom putea returna sumele plătite pentru orice taxe de procesare sau taxe bancare asociate achiziției inițiale.

Excepții și informații suplimentare:

 • Nu putem accepta solicitări de returnare a banilor pentru achizițiile de licențe software care au fost activate sau utilizate.
 • În cazul în care există probleme tehnice sau dificultăți în utilizarea licenței software achiziționate, vă rugăm să ne contactați pentru a primi asistență și suport tehnic. Vom face tot posibilul pentru a remedia orice problemă întâmpinată.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această politică de returnare a banilor fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru și vor intra în vigoare imediat după publicare.

Echipa SoftKeys este aici pentru a vă oferi suport și asistență. Dacă aveți întrebări suplimentare despre politica noastră de returnare a banilor sau despre oricare dintre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.