Politica de livrare a produselor

Bun venit la magazinul nostru online de licențe digitale software! Această pagină conține informații importante despre politica noastră de livrare a produselor digitale pe care le oferim. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută și fără probleme în cadrul achizițiilor de licențe de software.

Procesul de Livrare:

Odată ce ați finalizat achiziția unei licențe digitale software, veți primi un e-mail de confirmare care conține detaliile comenzii dumneavoastră și instrucțiuni suplimentare, dacă este cazul. În majoritatea cazurilor, produsele digitale vor fi livrate instantaneu, iar licența și cheia de activare vor fi disponibile în contul dumneavoastră de client pe site-ul nostru.

Accesul la Licență:

După finalizarea procesului de livrare, veți putea accesa licența și cheia de activare aferente produsului software în secțiunea „Contul Meu” sau „Comenzile Mele” de pe site-ul nostru. Vă rugăm să urmați instrucțiunile specifice furnizate pentru a accesa și activa licența software.

Suport Tehnic:

Dacă întâmpinați dificultăți în accesarea sau activarea licenței software, vă rugăm să contactați echipa noastră de suport tehnic. Aceștia vă vor oferi asistență în rezolvarea problemelor întâmpinate și vă vor ghida în procesul de activare a licenței. Detaliile de contact ale echipei noastre de suport tehnic vor fi furnizate în e-mailul de confirmare și pe site-ul nostru.

Politica de Returnare și Rambursare:

Licențele digitale software achiziționate din magazinul nostru online nu pot fi returnate sau rambursate, deoarece produsele digitale nu pot fi recuperate și retrase după ce au fost livrate. Vă rugăm să vă asigurați că ați citit și înțeles cerințele și specificațiile produsului înainte de a finaliza achiziția. În cazul în care întâmpinați probleme cu produsul achiziționat, vă rugăm să contactați echipa noastră de suport tehnic pentru asistență.

Mai multe detalii: Politica de rambursare

Actualizări și Îmbunătățiri:

În cazul în care sunt disponibile actualizări sau îmbunătățiri pentru produsul software achiziționat, veți primi notificări prin e-mail sau puteți verifica în contul dumneavoastră de client pentru a obține informații despre cum să accesați aceste actualizări sau îmbunătățiri.

Drepturi de Proprietate Intelectuală:

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra produselor software achiziționate rămân în proprietatea deținătorului original al drepturilor. Conform hotărârii date de Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) în 2012, rezultă că revânzarea licențelor software este posibilă.

Decizia CJUE în cazul Cazul C-128/11 UsedSoft GmbH v Oracle International Corp. concluzionează că:

Odată ce deținătorul drepturilor de autor a vândut o copie a software-ului în Uniunea Europeană cu acordul utilizatorului, acesta nu se mai poate opune revânzării acelei licențe.  Revânzarea licențelor de software este permisă în temeiul principiului epuizării dreptului de distribuție, iar deținătorii de drepturi de autor nu pot împiedica revânzarea licențelor dobândite în mod legal în cadrul Uniunii Europene.

Curtea a mai precizat că revânzarea unei licențe de software include dreptul de a descărca programul de pe site-ul web al deținătorului drepturilor de autor și de a utiliza software-ul în conformitate cu termenii licenței.

Hotărârea în cauza C-128/11 UsedSoft GmbH/Oracle International Corp. a Curții de Justiție a Uniunii Europene din 3 iulie 2012 a avut un impact semnificativ asupra drepturilor de proprietate intelectuală în ceea ce privește revânzarea produselor software în Uniunea Europeană.

Descarcă aici Hotărârea în cauza C-128/11

Aceasta este politica noastră de livrare pentru magazinul online de licențe digitale software. Vă recomandăm să o parcurgeți cu atenție și să o consultați ori de câte ori aveți întrebări sau nelămuriri legate de procesul de livrare a produselor noastre digitale.

Vă mulțumim pentru achiziționarea licențelor de software și vă asigurăm că ne străduim să vă oferim o experiență de cumpărături excelentă și un suport de înaltă calitate.