Termeni si modalitati de plata

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și modalități de plată înainte de a utiliza serviciul nostru de achiziționare a licențelor software online. Acești termeni reglementează modalitatea de plată pentru licențele software achiziționate de la magazinul nostru online digital, care acceptă doar plata online cu cardul.

Prin utilizarea acestui serviciu, sunteți de acord să fiți legat de acești termeni în totalitate. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați serviciul de plată online.

Plata online cu cardul:

a. Magazinul nostru online, denumit în continuare „SoftKeys.ro”, acceptă numai plăți online cu cardul pentru achiziționarea licențelor software.
b. Acceptăm cardurile de credit și de debit emise de furnizori de servicii financiare recunoscuți și securizați.

Securitatea plății:

a. SoftKeys.ro pune mare accent pe securitatea tranzacțiilor online. Utilizăm protocoale și tehnologii de securitate avansate pentru a proteja informațiile dvs. de plată.
b. Nu stocăm informațiile dvs. de card pe serverele noastre. Toate tranzacțiile sunt procesate de furnizori de servicii de plată securizați, care respectă standardele de securitate PCI-DSS.

Procesul de plată:

a. Pentru a efectua o plată online cu cardul, veți fi redirecționat către pagina securizată de plată, furnizată de partenerul nostru de servicii de plată.
b. Veți fi solicitat să introduceți informațiile de card necesare pentru finalizarea plății.
c. Asigurați-vă că furnizați informațiile corecte și actualizate de card pentru a evita orice întârzieri sau probleme în procesul de plată.

Confirmarea plății:

a. După finalizarea plății, veți primi confirmarea comenzii și a plății prin e-mail, pe adresa specificată în procesul de comandă.
b. Licența digitală pentru produsul achiziționat va fi livrată pe adresa de e-mail furnizată, în cel mai scurt timp posibil.

Taxe și comisioane:

a. Orice taxe sau comisioane suplimentare, cum ar fi taxele de procesare a plății sau comisioanele bancare, vor fi suportate de către client.

Politica de rambursare:

a. Plățile efectuate pentru achiziționarea licențelor software nu sunt rambursabile, deoarece licențele digitale sunt livrate imediat și nu pot fi recuperate.

Contact:

a. Pentru orice întrebări, nelămuriri sau probleme legate de procesul de plată, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul nostru prin pagina de contact sau direct prin emal la info@softkeys.ro.

Vă mulțumim că ați ales SoftKeys.ro pentru achiziționarea licențelor software. Prin utilizarea serviciului nostru de plată online cu cardul, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni de plată.