Web Analytics

Este Windows 10 Pro un sistem de operare sigur?

Este Windows 10 Pro un sistem de operare sigur

Windows 10 Pro este considerat un sistem de operare sigur, oferind mai multe caracteristici și instrumente pentru a proteja datele și a preveni amenințările de securitate. Microsoft a investit semnificativ în îmbunătățirea securității în versiunile mai recente ale sistemului de operare.

Iată câteva caracteristici și măsuri de securitate incluse în Windows 10 Pro:

Windows Defender

Este un program antivirus și anti-malware integrat în Windows 10 Pro. Acesta oferă protecție în timp real împotriva amenințărilor cunoscute și necunoscute, precum și scanarea automată a fișierelor și a site-urilor web în căutarea de programe malware.

Actualizări de securitate regulate

Microsoft lansează în mod regulat actualizări de securitate pentru Windows 10 Pro, care remediază vulnerabilități și adresează probleme de securitate identificate. Este important să ai o copie activată cu un serial Windows 10 Pro legit pentru a instala aceste actualizări pentru a beneficia de cele mai recente protecții.

Controlul contului de utilizator (UAC)

UAC este o caracteristică care solicită confirmarea din partea utilizatorului atunci când se încearcă să se facă modificări în sistem sau să se instaleze software. Aceasta previne activitățile neautorizate și ajută la protejarea sistemului împotriva atacurilor malware.

BitLocker

Este o funcție de criptare a discului integrată în Windows 10 Pro. Poți utiliza BitLocker pentru a cripta datele de pe unitățile de stocare, asigurându-te că acestea sunt protejate în cazul pierderii sau furtului dispozitivului.

Windows Hello

Este o caracteristică de autentificare bazată pe recunoaștere facială, amprente sau cod PIN. Aceasta adaugă un nivel suplimentar de securitate în autentificarea pe dispozitiv.

Acestea sunt doar câteva exemple de caracteristici și măsuri de securitate disponibile în Windows 10 Pro. Cu toate acestea, este important să fii conștient că niciun sistem de operare nu este 100% imun la amenințări.

Este recomandat să iei și alte măsuri de securitate, precum utilizarea unui software antivirus de încredere, actualizarea regulată a aplicațiilor și respectarea practicilor de securitate online.

Citeste si...

Produse Software

-87%
Prețul inițial a fost: 899,00 lei.Prețul curent este: 119,99 lei. TVA inclus
-57%
Prețul inițial a fost: 139,90 lei.Prețul curent este: 59,99 lei. TVA inclus
-71%
Prețul inițial a fost: 139,00 lei.Prețul curent este: 39,99 lei. TVA inclus
-63%
Prețul inițial a fost: 189,00 lei.Prețul curent este: 69,00 lei. TVA inclus
Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.