Web Analytics

Ce sunt licentele software digitale sau electronice?

Ce sunt licentele software digitale sau electronice

Licențele digitale sau electronice sunt drepturi de utilizare a unui anumit conținut digital, cum ar fi programe software, jocuri video, muzică, filme sau cărți electronice. Ele sunt o modalitate de a stabili și reglementa modul în care o persoană sau o entitate poate utiliza și accesa acest conținut digital.

În loc să achiziționezi fizic un produs, cum ar fi un CD sau un DVD, o licență digitală îți oferă dreptul de a utiliza și accesa conținutul digital prin intermediul unui dispozitiv electronic, precum un computer, o consolă de jocuri, un telefon inteligent sau o tabletă.

Licențele digitale pot varia în funcție de furnizorul de conținut și de tipul de conținut digital. Ele pot avea termeni și condiții specifice, cum ar fi restricții privind copierea, redistribuirea sau modificarea conținutului. De asemenea, pot include limite de utilizare, cum ar fi accesul la conținut pentru o anumită perioadă de timp sau numărul de dispozitive pe care le poți utiliza pentru a accesa conținutul.

Unele licențe digitale pot fi legate de un cont online sau de o platformă specifică, care gestionează și monitorizează drepturile de utilizare ale conținutului. În astfel de cazuri, utilizatorii trebuie să-și creeze un cont și să se autentifice pentru a putea accesa și utiliza conținutul digital conform licenței respective.

Este important să citești și să înțelegi termenii și condițiile licențelor digitale înainte de a achiziționa sau utiliza conținutul digital, pentru a te asigura că respecți drepturile și restricțiile impuse de deținătorul licenței.

Citeste si...

Produse Software

-24%
Prețul inițial a fost: 79,00 lei.Prețul curent este: 59,90 lei. TVA inclus
-59%
Prețul inițial a fost: 195,50 lei.Prețul curent este: 79,90 lei. TVA inclus
-87%

Sisteme de operare

Microsoft Windows 10 Pro Key

Prețul inițial a fost: 299,99 lei.Prețul curent este: 39,99 lei. TVA inclus
-75%
Prețul inițial a fost: 399,00 lei.Prețul curent este: 99,99 lei. TVA inclus
Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.