Web Analytics

Windows 11 Versiunea 24H2 Se va lansa in 2024

Versiunea Windows 11 24H2 2024

Microsoft a confirmat recent că următoarea versiune majoră a sistemului său de operare va fi numită Windows 11 24H2, punând capăt speculațiilor și dezbaterilor online privind posibila denumire „Windows 12”.

Această decizie marchează o continuare a angajamentului companiei față de Windows 11, care, în ciuda faptului că nu a atins încă popularitatea predecesorului său, Windows 10, va beneficia de o actualizare substanțială ce promite îmbunătățiri semnificative de performanță, securitate și funcționalități noi.

Ce Adaugă Windows 11 24H2?

Versiunea 24H2, cunoscută și sub numele de „2024 Update”, este așteptată să fie mult mai amplă decât actualizările anterioare, aducând o nouă versiune a platformei Windows care va include îmbunătățiri notabile ale performanței și securității, alături de caracteristici noi și actualizări care îmbunătățesc calitatea experienței utilizatorului.

Una dintre cele mai importante direcții de dezvoltare pentru această versiune este accentul pe experiențele AI de generație următoare. Microsoft a sugerat adăugarea unui Copilot avansat, care va îmbunătăți interfața utilizatorului Windows cu ajutorul inteligenței artificiale și al învățării automate, crescând productivitatea în aplicații, căutare și altele.

Acest lucru indică o tranziție către era „AI PC”, cu Microsoft concentrându-se pe aducerea de capacități AI îmbunătățite în Windows 11.

Decizia de a continua cu Windows 11 și de a nu trece la Windows 12 reflectă dorința Microsoft de a nu diviza utilizatorii între diferite versiuni ale sistemului de operare.

Caracteristici Noi și Îmbunătățiri

Pe lângă focusarea pe AI, versiunea 24H2 va aduce o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri:

  • Copilot în Windows: O funcționalitate care permite accesul mai ușor la asistență AI direct de pe bara de sarcini, îmbunătățind interacțiunea cu conținutul copiat.
  • Layout-uri Snap Îmbunătățite: Cu ajutorul învățării automate, Windows va sugera automat aplicații frecvent folosite împreună pentru o productivitate sporită.
  • Setări Rapide: O nouă abordare în gestionarea setărilor rapide, permițând utilizatorilor să defileze prin toate opțiunile disponibile dintr-o singură fereastră.
  • Suport pentru Sudo: Inspirat de Linux, această caracteristică permite rularea proceselor elevate prin linia de comandă, oferind mai mult control utilizatorilor mai avansați.

Îmbunătățiri ale Platformei și Alte Actualizări

Actualizarea 24H2 va fi bazată pe o nouă versiune a platformei Windows, cunoscută sub numele de „Germanium”, și va fi instalată folosind metoda „OS swap”, înlocuind întregul sistem de operare cu o versiune mai nouă. Aceasta marchează o schimbare față de actualizările anterioare și promite o tranziție mai netedă și mai sigură pentru utilizatori.

Lansarea Windows 11 24H2 reprezintă un moment crucial pentru Microsoft și utilizatorii săi, promițând o îmbunătățire semnificativă a sistemului de operare existent, fără a forța o tranziție către o nouă denumire.

Cu accentul pe AI, îmbunătățiri de securitate și performanță, și o abordare mai unitară a sistemului de operare, Microsoft se pregătește să ofere o experiență îmbunătățită utilizatorilor săi, consolidând în continuare poziția Windows 11 ca o platformă robustă și viabilă pentru viitor.

Pentru cei interesați să facă parte din această nouă eră a tehnologiei, Softkeys.ro oferă posibilitatea de a achiziționa o licență originală Windows 11 direct din secțiunea de magazin online a site-ului.

Citeste si...

Produse Software

-24%
Prețul inițial a fost: 79,00 lei.Prețul curent este: 59,90 lei. TVA inclus
-50%
Prețul inițial a fost: 198,29 lei.Prețul curent este: 99,99 lei. TVA inclus
-63%
Prețul inițial a fost: 189,00 lei.Prețul curent este: 69,00 lei. TVA inclus
-57%
Prețul inițial a fost: 299,90 lei.Prețul curent este: 129,99 lei. TVA inclus
Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.