Web Analytics

Windows 11 23H2 sosește pe 26 septembrie (Copilot AI și multe altele)

Versiunea Windows 11 23H2

În cadrul evenimentului său special din New York, Microsoft a anunțat noul său asistent AI pe numele său Copilot, va debuta în Windows 11 pe 26 septembrie, alături de numeroase alte funcții incluse în versiunea Windows 11 23H2. Copilot este acum și el un component AI separat, care va fi inclus în toate tipurile de produse Microsoft, inclusiv Windows, Edge și Microsoft 365.

Copilot vă permite să adresați tot felul de întrebări, într-un fel asemănător cu Bing Chat. De exemplu, puteți să-l întrebați cum să preparați o anumită rețetă sau să vă ofere idei pentru călătorii. Cu toate acestea, el are și o mulțime de capacități unice prin faptul că este integrat în sistemul de operare Windows.

De exemplu, puteți scrie ecuații matematice în Copilot folosind stiloul dvs. (pe dispozitivele compatibile) și puteți obține un răspuns pentru acea ecuație. Puteți, de asemenea, să faceți o poză a unui grafic matematic și să obțineți soluții folosind Copilot.

Noua funcție AI poate chiar să extragă informații din telefonul dvs., cum ar fi orele de zbor și alte informații din mesajele dvs. Microsoft mai spune că Copilot poate îmbunătăți funcționalitatea de copiere și lipire, iar de asemenea, poate vedea aplicațiile și alte dispozitive ale dvs.

Alte funcții AI vor fi, de asemenea, disponibile în Windows 11, inclusiv câteva pe care utilizatorii Windows Insider le-au testat în ultimele zile. Una dintre ele este eliminarea fundalului în Paint, care detectează automat subiectul unei fotografii și înlătură elementele din fundal, astfel încât să păstrați doar ceea ce contează. De asemenea, instrumentul de decupare poate recunoaște acum textul în capturile de ecran, astfel încât să puteți copia ușor textul din ele.

Desigur, Windows 11 versiunea 23H2 include și multe altele, precum controlul luminilor RGB, o nouă interfață pentru Windows Explorer și alte îmbunătățiri.

Revenind la subiectul Copilot, Microsoft îl aduce și în Microsoft 365, iar acest lucru se va întâmpla pe 1 noiembrie pentru clienții enterprise. Copilot va fi disponobil în toate aplicațiile Microsoft 365 pentru a vă ajuta să vă desfășurați munca mai eficient, dar va veni și sub forma Microsoft 365 Chat. Practic, acesta este un chatbot pentru mediul de afaceri care vă poate ajuta să luați decizii și să rezolvați probleme folosind AI.

Puteți să-i cereți să rezume mesajele din inbox-ul dvs., inclusiv de la anumiți expeditori, să creați planuri de evenimente, să redactați răspunsuri și multe altele, cu posibilitatea de a ajusta totul astfel încât să arate exact cum doriți. El suportă, de asemenea, module externe de terți, astfel încât puteți extinde aceste capacități și mai mult.

Una dintre noile funcționalități din Microsoft 365, alimentată de Copilot, este Sound Like Me în Outlook. În esență, acesta poate scrie automat e-mailuri care se potrivesc stilului și tonului dvs. de scriere, inclusiv formulări finale, astfel încât să puteți redacta e-mailuri mai rapid fără să pară artificiale sau automate.

Există și Copilot Lab, o nouă experiență concepută pentru a ajuta lucrătorii să „dezvolte noi obiceiuri de lucru” în era AI. Acesta poate îmbunătăți calitatea sugestiilor și vă permite să le partajați cu alți utilizatori pentru a-i inspira să-și creeze propriile sugestii.

Există și integrarea Microsoft Designer, care vă ajută să creați tot felul de design-uri folosind sugestii de limbaj natural pe care le puteți edita ulterior. Microsoft Designer va fi, de asemenea, disponibil în Bing Chat.

Chiar și Clipchamp primește niște funcționalități inteligente, cu capacitatea de a crea automat un videoclip bazat pe clipurile pe care le furnizați. În plus, Bing Image Designer primește o actualizare pentru a utiliza Dall-E 3.

Dacă nu deții o licență Windows vezi aici oferta noastră pentru Cheie Windows 11 Pro (100% legit).

Citeste si...

Produse Software

-87%
Prețul inițial a fost: 899,00 lei.Prețul curent este: 119,99 lei. TVA inclus
-86%

Sisteme de operare

Microsoft Windows 11 Pro Key

Prețul inițial a fost: 349,99 lei.Prețul curent este: 49,99 lei. TVA inclus
-68%

Antivirus

Avast Ultimate

Prețul inițial a fost: 313,92 lei.Prețul curent este: 99,99 lei. TVA inclus
-50%
Prețul inițial a fost: 198,29 lei.Prețul curent este: 99,99 lei. TVA inclus
Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.