Web Analytics

Windows 10 Home vs. Pro: Care este diferența?

Windows 10 Home vs Pro Care este diferența

Windows 10 Home și Windows 10 Pro sunt două versiuni diferite ale sistemului de operare Windows 10, fiecare având caracteristici și funcționalități specifice destinate diferitelor tipuri de utilizatori. Iată diferențele cheie între cele două versiuni:

Funcționalități de securitate

Windows 10 Pro oferă caracteristici suplimentare de securitate, cum ar fi BitLocker, care permite criptarea unităților de stocare pentru protejarea datelor, și Windows Information Protection, care ajută la prevenirea scurgerii de informații prin izolarea și protejarea datelor de afaceri. Aceste funcționalități de securitate suplimentare sunt utile în special pentru utilizatorii și organizațiile care doresc să protejeze datele sensibile și să se asigure că informațiile lor nu cad în mâinile greșite.

Administrare și controlul dispozitivelor

Windows 10 Pro oferă opțiuni avansate de administrare și control al dispozitivelor în rețele de calculatoare conectate, cum ar fi posibilitatea de a se alătura unui domeniu de rețea, de a utiliza Politici de Grup pentru a gestiona setările de securitate și de a accesa funcționalități de control al dispozitivelor cum ar fi Remote Desktop pentru a controla un calculator de la distanță.

Aceste caracteristici sunt mai relevante pentru mediile de afaceri și organizațiile care au nevoie de un nivel mai mare de administrare și control al dispozitivelor.

Actualizări de sistem

În ceea ce privește actualizările de sistem, Windows 10 Pro oferă mai mult control utilizatorului asupra momentului și modului în care se efectuează actualizările. Utilizatorii Windows 10 Home primesc automat actualizări de sistem, iar acestea nu pot fi amânate sau controlate în același mod ca în cazul Windows 10 Pro.

Funcționalități multimedia și gaming

În general, funcționalitățile de bază pentru multimedia și gaming sunt aceleași în ambele versiuni, adică puteți rula majoritatea jocurilor și aplicațiilor multimedia pe ambele variante.

Cu toate acestea, în unele cazuri, există anumite funcționalități sau caracteristici avansate care pot fi disponibile doar în Windows 10 Pro, cum ar fi modulul Hyper-V pentru virtualizare sau posibilitatea de a înregistra jocuri folosind Game DVR.

Vezi oferta noastră pentru Licenta Windows 10 Pro, la cel mai bun preț din România.

Citeste si...

Produse Software

-50%
Prețul inițial a fost: 199,90 lei.Prețul curent este: 99,90 lei. TVA inclus
-59%
Prețul inițial a fost: 490,00 lei.Prețul curent este: 199,90 lei. TVA inclus
-60%
Prețul inițial a fost: 99,00 lei.Prețul curent este: 39,90 lei. TVA inclus
-71%
Prețul inițial a fost: 139,00 lei.Prețul curent este: 39,99 lei. TVA inclus
Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.