Web Analytics

Cum să remediați „A apărut o problemă la resetarea PC-ului.” pe Windows 10 și Windows 11

A apărut o problemă la resetarea PC-ului Windows 10 Eroare

„A apărut o problemă la resetarea PC-ului. Nu au fost efectuate modificări.” sau „There Was a Problem Resetting Your PC” este o eroare care poate apărea atunci când încercați să realizați o resetare a sistemului de operare Windows 10 sau Windows 11. Pentru a remedia această problemă, puteți încerca următoarele soluții:

  1. Verificați integritatea fișierelor de sistem: Utilizați comanda „sfc /scannow” într-o fereastră de comandă cu privilegii de administrator pentru a scana și repara fișierele de sistem corupte sau lipsă. Deschideți o fereastră de comandă cu privilegii de administrator (faceți clic dreapta pe butonul Start și selectați „Command Prompt (Admin)” în Windows 10 sau „Windows PowerShell (Admin)” în Windows 11) și introduceți comanda „sfc /scannow”. Așteptați până când scanarea se încheie și verificați dacă aceasta rezolvă problema.
  2. Utilizați utilitarul DISM: În aceeași fereastră de comandă cu privilegii de administrator, puteți rula comanda „DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth” pentru a repara imaginea sistemului de operare. Acest utilitar poate rezolva problemele legate de fișierele de sistem corupte sau deteriorate.
  3. Dezactivați software-ul antivirus temporar: În unele cazuri, software-ul antivirus poate interfera cu procesul de resetare. Încercați să dezactivați temporar software-ul antivirus și să încercați să realizați din nou resetarea.
  4. Utilizați opțiunea „Mențineți fișierele mele” în loc de „Șterge totul”: Dacă primiți eroarea la încercarea de a realiza o resetare cu ștergerea tuturor datelor, încercați să selectați opțiunea „Mențineți fișierele mele” în loc de „Șterge totul”. Acest lucru vă permite să păstrați fișierele personale și să efectuați o resetare parțială a sistemului.
  5. Utilizați o imagine de instalare sau o unitate de recuperare: În cazul în care niciuna dintre soluțiile anterioare nu rezolvă problema, puteți încerca să utilizați o imagine de instalare a sistemului de operare sau o unitate de recuperare pentru a reinstala complet sistemul de operare. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă a datelor importante înainte de a efectua această acțiune, deoarece toate datele vor fi șterse.

Dacă problemele persistă și nu puteți rezolva eroarea de resetare, ar fi recomandat să căutați ajutorul unui specialist în IT sau să contactați asistența tehnică Microsoft pentru asistență suplimentară și soluții personalizate.

Citeste si...

Produse Software

-80%
Prețul inițial a fost: 499,00 lei.Prețul curent este: 99,99 lei. TVA inclus
-87%
Prețul inițial a fost: 899,00 lei.Prețul curent este: 119,99 lei. TVA inclus
-50%
Prețul inițial a fost: 198,49 lei.Prețul curent este: 99,99 lei. TVA inclus
-57%
Prețul inițial a fost: 139,90 lei.Prețul curent este: 59,99 lei. TVA inclus
Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.